team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

invoc


INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00H Ljubljana, Slovenia

http://24timezones.com/

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Monday 14 May 2012

14:04:2012



Galaktična federacija preko nebeškega popotnika
14:04:2012



Federacija vas pozdravlja!


V vašem svetu se sedaj pojavlja veliko upanje, ko se vaše skupne misli osredotočajo na aretacije in prestrukturiranja vašega finančnega sistema. Tako je bilo načrtovano. Aretacije potekajo povsod po svetu. Organizirane so tako, da vas pomirijo zaradi svojega strateškega razvoja, če bi lahko poznali njihove globine in potek. Tu smo zato, da govorimo o čemer koli želimo, ne da bi ogrozili akcije, ki že potekajo in za katere boste v prihodnjih dneh izvedeli, kako so uspele.

Pripravite se za velike količine informacij po celem svetu, ki se bodo osredotočile na tiste, ki niso usklajeni s tem, kar ste do sedaj dosegli. Naslednja velika stvar bo masovno prebujanje posameznikov, ki so do sedaj spali. Informacije bodo prišle skozi veliko virov, tudi preko medijev, ki so sedaj začeli razkrivati kontrolo illuminatov nad njimi. Resnica se je dotaknila tistih, ki so se upirali in tistih, ki so vedno želeli, da gre ta informacija v svet in sedaj ne vidijo nobene ovire, da bi se lotili akcije. Resnica bo prišla na dan in bo postala vir podatkov, ki so predhodnik razkritja.

Resnično smo sodelovali pri lansiranju rakete, saj smo pred kratkim izdali sporočilo in je sedaj v celoti jasno, da zaradi naših akcij ne more biti povračilnih ukrepov in nepoštenih vojaških operacij. Medtem, ko se bodo v strahu zaradi trgovskih ukrepov mnogi osredotočili na nuklearno orožje in njegovo potencialno rabo za teroristične dejavnosti, se pravzaprav nimamo česa bati.Islandija služi za tesno državo za uvajanje finančnih strategij za izboljšanje vašega planeta. Pametno bi bilo slediti njenemu napredku, saj bo takšna usoda v kratkem doletela vse narode. Vedno smo vam svetovali, da takšna akcija ne bo prišla s strani večjih moči in številčnejših narodov, a ko bo akcija enkrat stekla, bo sledila pri vseh kot domino efekt.

Čas dvoma se izteka. Začel se je čas upanja. Sedaj boste videli, kako se bodo dogajale resnične spremembe, ki jih bodo vsi opazili in občutili. Vse se bo zgodilo tako hitro, da se vam bo zvrtelo v glavi. Dobro se držite ob začetku začetka. Ko bodo te spremembe prišle, bo Gaia reagirala na naše upanje in ljubezen. Že sedaj izvaja spremembe, ki nam bodo vsem koristile. Še bo prišlo do nekaj večjih potresov, ki bodo vsi imeli minimalne posledice na življenje, ko se bodo te spremembe nadaljevale.


Za vedno smo z vami, naša družina. Veselimo se našega srečanja priložnosti, da bomo z vami delili svojo ljubezen in razburjenje zaradi vaše bodočnosti


Bodite v miru.


Channeler: Wanderer of the Skies



Prevajalca: Alenka

Translations

No comments:

Post a Comment