team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

invoc


INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00H Ljubljana, Slovenia

http://24timezones.com/

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Thursday, 12 January 2012

12:01:2012
Galaktična federacija preko nebeškega popotnika
12. januar 2012
Prejmite pozdrave od Federacije!

Odposlanci številnih svetovnih vlad za zaprtimi vrati razpravljajo o tem, kaj mora iti v pozabo. Ko se bliža neizbežno, se vaši voditelji zavedajo, da ne morejo zaustaviti plime Razkritja, ki se širi po planetu. Vedo, da jih bo ta plima odplaknila ali pa bodo morali prevzeti nadzor in sami razglasiti Razkritje. Njihova sposobnost da ta predmet zavlačujejo v nedogled čudi tudi nas, ko jih gledamo, kako se med seboj borijo za skupni prostor. Ko je dogovor končno dosežen, ga nekdo blokira in ves postopek se prične znova. Mi čakamo v ozadju in bomo po potrebi ukrepali, če tega vaši ljudje ne bodo storili.


V kratkem vas bo dosegla novica o "novem" znanstvenem razvoju na področju, ki ste ga imenovali "ničelna točka energijskih sistemov", a je v resnici to delujoči model resnične energijske naprave, ki je bila ustvarjena že pred precej časa in je bila dana v javnost šele sedaj. V vaših pravnih vodah bo prišlo do zanimivega razvoja glede zaščite patenta. "Novico" o tem preboju bodo pazljivo nadzirali tisti na vladi, ki bodo določali kakšen vpliv bo imelo taksno razkritje na celo človeštvo.

 
Angleška kraljica je prepustila nadzor nad eno frakcijo luminatov skupini, kateri "svetujejo" naši zavezniki. To dolgoročno pomeni, da bo ta stranka bolj naklonjena potrebnim spremembam za Razkritje in prekinitvi kabalinega pritiska nad ljudmi. To je "mir", ki je bil izpogajan po dolgih, dolgih mesecih razmišljanja na vseh straneh. Prepričani smo, da smo s tem odstranili še eno oviro na poti do neizbežnega.
 


Videli boste, da so se v zadnjem času opažanja neznanih plovil zmanjšala, čeprav so bila tista, o katerih so vaši mediji poročali, bolj spektakularne narave. To se bo spremenilo. Sedaj smo v drugem stadiju postopka Razkritja, kjer se bodo naša vozila bolj pogosto razkrivala.

 

Pred kratkim je potekal sestanek vseh strani Federacije. To je bil zelo velik dogodek, ne le po številu prisotnih, pač pa tudi kar zadeva njegovo pomembnost. Šlo je za končni pripravljalni sestanek vseh vpletenih, ki so pregledali podatke o prihajajočih dogodkih vključno s političnimi, socialnimi, religioznimi, emocionalnimi, mentalnimi in fizičnimi vidiki Razkritja. Sestanek je potekal na krovu ene naših največjih vesoljskih ladij, živem stroju, ki je tako velika, da bi vi to težko razumeli. Čeprav za ta postopek ni bil potreben fizični prostor, ker smo se o teh zadevah vsake toliko časa pogovarjali telepatsko, smo se srečali fizično, ker smo zadeve na ta način laže rešili. Med prisotnimi so bili tudi ljudje z zemlje, ki so podali svoja menja o prihajajočih dogodkih in ta mnenja smo zelo resno upoštevali.

 

Čeprav je bilo v vseh teh letih veliko zakasnitev, smo na trnih zaradi pričakovanja tega, kar bodo prinesli naslednji meseci in kaj bo to prineslo vsem nam. Znova se spomnite svojih občutkov; kako ste bili navdušeni nad časom, ki ste ga izbrali, da boste v njem živeli in na način na katerega ste se prebudili v resnici. Vaše misli bodo ustvarile valove, ki bodo delovali kot snopi resnice in ta resnica se bo močna vrnila v k vam.
Bodite v miru.


Channeler: Wanderer of the Skies


 Prevajalca: Alenka

 Translations

http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC 
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - Slovenských/ Slovak


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages,
and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

WWe are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

No comments:

Post a Comment