team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

invoc


INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00H Ljubljana, Slovenia

http://24timezones.com/

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday, 21 February 2012

18:02:2012


Galaktična federacija preko nebeškega popotnika
18.02.2012
Federacija vas pozdravlja!

Danes bomo govorili o pospeševanju, ki poteka na vseh nivojih vaše stvarnosti. Ne gre za "pospeševanje" časa, kot bi morda mislili. Včasih je to le način vašega dojemanja, ne pa realnost samega časa. Mi raje govorimo o hitrejšem odvijanju vsega, kar podpira resničnost vašega sveta.

Na nebu se slišijo glasni zvoki. Resnični so, dogajajo se in so del tega procesa pospeševanja. Tistim, ki so na oblasti postaja kristalno jasno, da vsa silna tehnologija, postaja resnična. Ti zvoki so drugi nivo napredka k procesu, ki bo prinesel večne spremembe, na katere ste čakali. A te spremembe ne bodo prihajale v velikih časovnih razmikih. Bodo postopne, a neizbežne.

Pospeševanje bo vplivalo tudi na način komuniciranja na vseh nivojih vaše realnosti. Občutili boste vedno več in za izražanje svojega mnenja boste potrebovali vedno manj besed. Vaše tehnologije, ki vam pomagajo pri komuniciranju, se prav tako spreminjajo same po sebi. v kratkem bo obelodanjen še en "preboj" v tehnologiji, gre pa za način prevajanja radijskih valov okoli zemljine oble.

Pospeševanje je vplivalo tudi na kreiranje fizične realnosti. Čas med ustvaritvijo miselne oblike in njenem prikazu v tridimenzionalni stvarnosti je postal krajši, tako da boste sedaj svoje namene lahko manifestirali bolj učinkovito. To je nekaj prednosti eksistence na višjih dimenzijah, ki vam prihajajo naproti.

Ko se te spremembe uresničujejo v vaši stvarnosti in ko se vaša kolektivna zavest uskladi z njimi tako, da postanejo "naravne" in "vsakodnevne", lahko tudi začnemo s postopkom razkritja. Da bi se to zgodilo, se mora uresničiti mnogo stvari. Pripravljamo se na naslednjo fazo načrtovane strategije za razkritje. Za vse to je potrebno veliko več, kot lahko tukaj razkrijemo. Vendar pa lahko pričakujete bolj osebni pristop kar zadeva naš obstoj, kot ste bili navajeni v preteklosti. Ostalo se bo razkrilo samo od sebe.

Pričakujte pomembne objave glede finančnih trgov, ki bodo sprva videti nepovezane s čemer koli ste slišali. Na koncu se bo izkazalo, da gre za napovedan krik, ki bo sprožil prvo izmed mnogih sprememb v glavnih področjih vaše realnosti. Sledili bodo plazovi dogodkov, ki bodo postali pravilo v prihodnjih mesecih.

Vaše srce in ljubezen naj bosta vedno v ospredju. Nosite ju s seboj, pa vas bosta hranila in vvarovala v teh časih preizkusov. Mi vedno spoštujemo vse vas in vaše sposobnosti. Smo le misel oddaljeni od vas.

Bodite v miru.

Channeler: Wanderer of the Skies


 Prevajalca: Alenka

 Translations

http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC 
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - Slovenských/ Slovak
http://lugandawanderer.blogspot.com/ - LUGANDA
 http://japanesewanderer.blogspot.com/- JAPANESE
       http://lithuanianwanderer.blogspot.com/ - LITHUANIAN

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian + English-Korean for Wanderer’s messages,
and English-Korean  for SaLuSa's messages.

WWe are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


No comments:

Post a Comment